Amicul public nr.1
Cautare

DomeniulTransporturi Categoriacereri si oferte RubricaIntern de marfa Tip anuntOferta (Vand)Pret 100 RON pret total Anunt GRATUIT Adaugat Valabil Perioada90 zile Vizualizari8

Servicii inchiriere oricare dintre dubele de mai jos

Servicii inchiriere oricare dintre dubele de mai jos doar cu sofer : -autoutilitara 3.5 to si 24 mc Iveco -autoutilitara 3.5 to si 12 mc Ford -autoutilitara 1.5 to si 8.5 mc Vw -autoutilitara 750 kg si 6 mc Peugeot Transporturi de marfuri sau materiale, mutari locuinte si depozite, evacuari si debarasari oriunde in Bucuresti dar si in tara cu plecare din Bucuresti. Tarifele sunt : -intre 80-120 lei in Bucuresti -in provincie tarifele sunt calculate per/km 1 leu/km Program si in weekend .

Jud. Bucuresti-Ilfov   
Loc. BUCURESTI - mun.

Tel. 0732223578
rss facebook email Tweet This! Print
Contacteaza proprietarul anuntului
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Ultimele anunturi postate in rubrica
19-07-2018    Duba Disponibila
29-06-2018    Transport marfa
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Anunturi PROMOVATE
Anunt Intermed Casa companie imobiliara va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, la etajul al 2, al unei vile din zona SELIMBAR, in suprafata utila de 93 mp. Apartamentul este compus din living, bucatarie, baie, baie de servici si 2 dormitoare, se vinde mobilat si utilat cu electocasnice In apropiere sunt centrele comerciale CARREFOUR, AUCHAN, banci, scoli, primaria, posta, transport in comun, taxi, etc. Pt mai multe detalii va rugam sa ne contactati, va asteptam cu drag.
Apartament 3 camere zona Selimbar
SIBIU - 66.000 EUR

Thumbnail Screenshots by Thumbshots