Amicul public nr.1
Cautare

Anunturi Imobiliare Imobile Casa la tara Timis


Cautarea nu a dat nici un rezultat, va rugam schimbati criteriile de filtrare.

Anunturi PROMOVATE
Anunt Cumpar placute vidia noi la pretul de 10 ron bucata.Mai multe informatii la telefon sau pe mail.Cumpar si ramburs cu verificare de colet.Astept poze pe numarul de telefon.
Cumpar placute vidia noi
SIBIU - 100 RON
Anunt Compania noastra va furnizeaza utilaje pt fabricare-procesare-portionare-laminare hartie si carton in 1, 2 3 sau 4 straturi tip reciclata , in amestec sau celuloza (produs finit obtinut cu ajutorul utilajelor noastre :hartie igienica, role celuloza jumbo/minijumbo/dispensere,role prosop hartie,prosop medical/cosmetic,prosop de bucatarie, seturi servetele nazale si pt restaurant,kituri prosoape medicinale,sanitare si pt servicii HORECA).
 Va oferim gratuit: servicii de transport ale utilajelor, montaj, instalare, punere in functiune utilaje si efectuare probe de lucru, instructaj operator conform cartii tehnice,mentenanta si consultanta de specialitate.
Bobinator cu gofrare,pretaiere role hartie,pr...
MILCOVU DIN DEAL - 12.111 RON
Anunt Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal pentru locuri de munca in toata Germania in domeniul gastronomic pentru postul de bucatar in restaurante si pizzerii.

Sunt necesare: 
-	experienta in domeniu pentru posturi de bucatar
-	cunostinte de limba germana sau italiana la nivel mediu
-	aspect fizic placut
-	seriozitate din partea candidatilor 
Bonusuri:
-	cazare si masa gratuita
-	asigurare medicala la locul de munca
-	salar intre 1300 € - 1600 € net/luna
-	contract de munca pe timp nedeterminat
Persoanele interesate pot trimite CV-ul in limba romana, germana sau italiana pe adresa de email: info@gastrojob-europe.de sau pot obtine informatii la nr de tel: 00496187906330; 00491726155120 (Whatsapp),  www.gastrojob-europe.de.
Bucatar / Germania
Germania - 1.500