Amicul public nr.1
Cautare

DomeniulImobiliare CategoriaInchirieri RubricaApartament 4 camere Tip anuntInchiriere (Ofer)Pret 490 EUR /luna Anunt GRATUIT Adaugat Valabil Perioada90 zile Vizualizari26

Apartament la casa Sibiu – Sub Arini

Ofer spre inchiriere apartament la casa situat in localitatea Sibiu, zona Parcul Sub Arini. Apartamentul este dispus pe 2 nivele, la parter - Living, bucatarie, baie, hol la etaj - 3 dormitoare, baie, dressing. Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 140 mp si este intr-o constructie recenta. Finisajele sunt de buna calitate, pardoselile sunt acoperite cu gresie sau parchet, baile sunt renovate recent. Incalzirea apartamentului se face cu centrala termica pe gaz proprie, contorizare separata. Apartamentul are si o curte proprie dar si o terasa spatioasa in care va puteti relaxa. In apropiere gasim statie de autobuz, parc, scoala, gradinita, etc. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Ultimele anunturi postate in rubrica
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Anunturi PROMOVATE
Anunt Hidroizolatii Conduraru - furnizare si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de hidroizolatii, termoizolatii si impermeabilizari.
Hidroizolatie Conduraru
BUCURESTI - mun. - 23.293 RON

Thumbnail Screenshots by Thumbshots