Amicul public nr.1
Cautare

DomeniulImobiliare CategoriaImobile RubricaApartament 4 camere Tip anuntOferta (Vand)Pret 155.000 EUR pret total Anunt GRATUIT Adaugat Valabil Perioada90 zile Vizualizari31

Comision 0! apartament 4 camere Calea Dumbravi!

Comision 0! Apartament 4 camere pe doua niveluri situat in Sibiu pe strada Calea Dumbravi, suprafata utila 135 mp.+terasa 9 mp., boxa la subsol de 13,3 mp. si loc de parcare privat. Apartamentul se afla intr-un bloc nou la etajul 3. Apartamentul este compartimentat astfel: hol si casa scari, 2 dormitoare, baie, living si bucatarie, camara, terasa la primul nivel si la nivelul 2 al apartamentului avem hol cu casa scari, baie, dormitor si dressing. Blocul este construit in 2007 pe structura de beton si pereti din caramida, acoperis din tigla cu izolatie de 15 cm, etc. Apartamentul se vinde mobilat si utilat cum se vede in poze. Pret: 155000 euro.
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Ultimele anunturi postate in rubrica
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Anunturi PROMOVATE
Anunt Ap 2 camere mobilat, utilat
Proprietar vând apartament
SIBIU - 54.000 
Anunt Se vinde cu drag primul nostru apartament , TU cel ce-l cumperi poți folosi imaginația în modernizarea lui pentru că nu are îmbunătățiri semnificative, toate fiind la nivelul de acum 10 ani. Noi ne-am concentrat pe casa noastră :)) . Nu are încălzire proprie , dar are o poziție excelentă fiind situat între etaje- la nivelul etajului 2 . Pereții sunt foarte groși,izolați cu polistiren de 10cm, vei cheltui extrem de puțin cu încălzirea lui. Zona este optimă pentru deplasarea cu diverse mijloace de transport în comun, dacă încă nu deții o mașină. Iar până la gară nu faci mai mult de 10 minute pe jos. Poți păstra și mobila dacă îți este pe plac.
Apartament 2 camere fără îmbunătățiri
BRAILA - mun. - 24.000 EUR

Thumbnail Screenshots by Thumbshots