Amicul public nr.1
Cautare

DomeniulImobiliare CategoriaImobile RubricaApartament 3 camere Tip anuntOferta (Vand)Pret 55.000 EUR pret total Anunt GRATUIT Adaugat Valabil Perioada90 zile Vizualizari23

Dezvoltator! 3 camere decomandat cu gradina!

Direct proprietar! Apartament 3 camere decomandat situat in vila Parter+Etaj si terasa, vila cu 4 apartamente, 2 apartamente pe nivel, 6 locuri de parcare, fiecare apartament primeste loc de parcare marcat plus loc de parcare pentru vizitatori. Apartamentul are suprafata utila de 70 mp. plus 2 balcoane si curte privata de 100 mp. curtea va fi ingradita cu gard si va avea iesire directa din apartament. Apartamentele sunt pe Calea Cisnadiei la 1 km. de benzinaria Euroil. Apartamentul este compus din: hol, 3 camere decomandate, 2 baii, 2 balcoane, bucatarie(separata de living), dressing, teren 100 mp. loc de parcare. Apartamentul se vinde la stadiul de cheie in exterior si gri avansat in interior, pereti tencuiti plus tinci fin finisat, usa intrare, geamuri termopan, centrala termica si calorifere, sape autonivelante, instalatiile facute pe pozitie, etc. Pretul apartamentului cu gradina este de 55000 euro.

Jud. Sibiu   
Loc. SIBIU

Tel. 0745123019
Tel. 0745616566
rss facebook email Tweet This! Print
Contacteaza proprietarul anuntului

Anunturi ale aceluiasi utilizatorPublicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Ultimele anunturi postate in rubrica
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Anunturi PROMOVATE
Anunt Apartament 2 camere vanzare in bloc de apartamente Sibiu, Hipodrom 4. Imaginea locuinței dumneavoastră vă reprezintă cu adevărat, fiind locul unde se formează familia și unde veți petrece momente de calitate alături de prieteni, iar tot ce vă înconjoară: natura, aerul curat, priveliștea minunata către munții Făgăraș și liniștea vor completa acest peisaj superb ca de vacanta.
Apartamentul este intabulat și se preda la cheie! Fiind orientat înspre est, aceasta locuință este luminata pe tot parcursul zilei, este spațioasa și eleganta, dar în același timp accesibila. 
Nu trebuie sa aveti grija sistemului de încălzire deoarece vine utilat cu centrala termica proprie si calorifere de calitate cu garanția de 5 ani.
Daca sunteți interesați sa cumpărați un apartament intabulat, în care va puteți muta de astăzi, nu ezitați sa ne contactați la numărul de telefon: 0752/753/598
Apartament intabulat | La Cheie
SIBIU - 38.800 EUR

Thumbnail Screenshots by Thumbshots