Amicul public nr.1
Cautare

DomeniulImobiliare CategoriaImobile RubricaApartament 3 camere Tip anuntOferta (Vand)Pret 48.500 Anunt GRATUIT Adaugat Valabil Perioada90 zile Vizualizari26

Etaj 1, loc de parcare + baie cu geam. constructor

CONSTRUCTOR 0731 731 507 Grăbeste-te și contractează acum unul din apartamentele noastre disponibile la prețul promoțional, pentru ați putea alege etajul preferat! Apartament 3 camere SC: 74 mp, pret 48 500 euro (TVA de 5% inclus in pret). Apartamentul detine si un loc de parcare privat. Oferta valabila in limita disponibilitatii, in anumiti termeni si conditii. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Pentru a vedea lista de dotări care intră în prețul apartamentelor va asteptam la biroul de vanzari din cadrul ansamblului. Zona beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate, trotuare, iluminat public stradal. Birou de vanzari str. Doamna Stanca nr. 38 Program: LUNI-SAMBATA 08.00-20.00 Va multumim pentru interesul acordat apartamentelor noastre si ne face placere sa va prezentam oferta personalizata nevoilor dumneavoastra.

Zona: Rahovei · Amplasare: doamna stanca nr 55-57 · Suprafata: 74 mp ·Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Ultimele anunturi postate in rubrica
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Anunturi PROMOVATE
Anunt Vind proprietate 3900 mp in comuna Matita, la 30 km de Ploiesti 
Este pozitionata stradal la drumul judetean asfaltat impecabil.Foarte multi pomi fructiferi de diverse soiuri si multa vita de vie.
Casa si teren
MATITA - 78.000 EUR

Thumbnail Screenshots by Thumbshots