Amicul public nr.1
Cautare

DomeniulEchipamente, Utilaje Categoriacereri si oferte RubricaIndustrie alimentara Tip anuntOferta (Vand)Pret 25.000 EUR pret total Anunt GRATUIT Adaugat Valabil Perioada90 zile Vizualizari23

Linii automatizare de producere suc natural fructe si legume

Oferim linii automatizare profesionale de producere a sucurilor naturale din diverse fructe si legume, cu diverse capacitati, grade de echipare, functie de necesitatea si bugetul dvs. Consiliere, montaj, punere in functiune si instruire personal. O astfel de linie se poate compune din urmatoarele: echipament rasturnare box paleti*masa de inspectie*sistem de spalare fructe* elevator * moara de tocat fructele* presa cu banda filtranta pe tamburi, presa cu surub, presa pneumatica, hidropresa* bazin colector de suc, prevazut cu pompa*rotofiltru, filtre de suc *tancuri de interstocare * Pasteurizator diesel, pe gaz sau electric*instalatie de imbuteliere la Bag in Box*instalatie de imbuteliere la sticla*masina de pus capace, masina de etichetat. Solutii pentru diverse fructe si legume.
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Ultimele anunturi postate in rubrica
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Anunturi PROMOVATE
Anunt TANAR, non-alcoolic, 40 ani, doresc cunostiinta cu o doamna sau domnisoara pentru o relatie serioasa, posed locuinta, astept un SMS.
TANAR
SIBIU
Anunt VAND casa noua, singur in curte, in Selimbar.
VAND casa
SELIMBAR

Thumbnail Screenshots by Thumbshots