Amicul public nr.1
Cautare

DomeniulImobiliare CategoriaInchirieri RubricaSpatiu birouri Tip anuntInchiriere (Ofer)Pret 8 EUR /mp Anunt GRATUIT Adaugat Valabil Perioada90 zile Vizualizari28

Spatiu birouri Sibiu in cladire de birouri

Ofer spre inchiriere spatiu pretabil birouri situat in loc. Sibiu zona sos. Alba Iulia. Spatiu este compus din: 5 camere, 2 bai, 2 balcoane si are o suprafata totala de 240 mp, situat la etajul 1 al unui imobil construit in anul 2009. Este pozitionat intr-o zona cu un intens trafic, cu acces facil spre toate punctele orasului, la numai 2 minute de autostrada, aeroport, zona industriala de vest si numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, mijloace de transport, etc. Spatiu este compartimentat astfel ca la intrare se afla o camera generoasa de tip open-space, iar in partea dreapta 4 birouri cu acces din camera principala, dar si 2 grupuri sanitare, situate pe casa scarilor. Imbunatatiri: ferestre cu geam termopan, pardoselile sunt acoperite cu un linoleu de calitate, usi din termopan, incalzire cu centrala termica. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Suprafata: 240 mp · Bai: 2 · Balcoane: 2 ·Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Ultimele anunturi postate in rubrica
Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
Anunturi PROMOVATE
Anunt PROIECT unic, doar cu 15.000 euro poti achizitiona, un apartament cu 2 camere, finisat la cheie, decomandat, in zona Dedeman, cu rest de plata, doar cu buletinul, in rate fixe, egale, direct la Dezvoltator.
PROIECT unic
SIBIU

Thumbnail Screenshots by Thumbshots