Director Web

Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
R
e
c
l
a
m
a

Institutii

www.hrc.org.ro thumb

www.hrc.org.ro

Hope Rescue Centre isi propune sa aduca speranta persoanelor neprivilegiate prin oferirea mijloacelor materiale, emotionale, educationale si spirituale menite sa le ajute sa devina cetateni responsabili ai societatii.

 
www.accesisavt.ro thumb

www.accesisavt.ro

Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina. Suntem prima firma care a introdus un sistem online de invatare a englezei si germanei pentru examene.

 
www.avocat-mihaiflorea.ro thumb

www.avocat-mihaiflorea.ro

Cabinet de avocatura Mihai Florea are sediul principal in Caracal judetul Olt, si sediul secundar in Corabia. Titularul acestuia, avocatul Mihai Florea are o vasta experienta in aproape toate domeniile dreptului.

 
www.krasnymask.ro thumb

www.krasnymask.ro

La scoala de make-up Krasny Mask urmarim ca cei care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul machiajului, sa isi gaseasca cu adevarat pasiunea pentru aceasta meserie. Sunt asteptati de traineri profesionisti.

 
www.scoalamakeup.ro thumb

www.scoalamakeup.ro

Scoala de make-up Ramona Chirita organizeaza cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati in Bucuresti, Brasov si Constanta. Se acorda diploma acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA) si recunoscuta de Ministerul Educatiei.

 
www.cursuri-feminis.ro thumb

www.cursuri-feminis.ro

Iti oferim toate cunostintele necesare si o diploma recunoscuta in Uniunea Europeana. Vei invata de la formatori cu o bogata experienta, specializati in cele mai moderne tehnici si metode de infrumusetare a parului, tenului si a unghiilor.

 
www.musicacademy.ro thumb

www.musicacademy.ro

Music Academy sustine lectii de pian, lectii de chitara, cursuri de canto si de vioara pentru copii. Personal specializat si ambianta deosebita. Cursurile de pian se pot urma individual iar cursurile de chitara in cadrul unor grupe.

 
www.littleangels.ro thumb

www.littleangels.ro

Gradinita, Cresa, Afterschool, Gradinita de Vara, Scoala de Vara, program zilnic 08.00-19.00, curte 500 mp amenajata cu loc de joaca, bucatarie proprie, Bucuresti, sector 2, str. Profesor Ioan Ursu nr 29, zona Stefan cel Mare-Piata Gemeni-Bd.Dacia. Tel 07

 
www.safetyacademy.ro thumb

www.safetyacademy.ro

Safety Academy, Academia de Lucru la inaltime ofera cursuri de nivel superior pe baza unor programe de instruire standard sau personalizate in functie de industrie .

 
www.prichindeisivoinicei.ro thumb

www.prichindeisivoinicei.ro

Cauti o cresa in Bucuresti? Nu ai unde sa-ti lasi pustiul cat timp esti la serviciu? Stai in Bucuresti si cauti o cresa particulara aproape de casa sau de locul de munca? Atunci ai nimerit unde trebuie. Daca locuiesti sau lucrezi in Baneasa, cresa par

 
© De toate pentru toti 2020. Toate drepturile rezervate.