Director Web

Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
R
e
c
l
a
m
a

Institutii

www.csm-security.ro thumb

www.csm-security.ro

Continental Security Management societate specializata in asigurarea serviciilor de securitate, paza / protectie, transport valori, garzi de corp / escorta, instalare sisteme de securitate si interventie rapida.

 
www.cursuri-autorizate.eu thumb

www.cursuri-autorizate.eu

Piata muncii e in continua schimbare. Certificatele de absolvire, primite in urma cursurilor de formare profesionala, va ofera posibilitatea de a lucra in Romania si sunt recunoascute in orice tara UE. Va invitam la Cursuri ANC, Min Educatiei, Min Muncii.

 
www.cursmecanicauto.ro thumb

www.cursmecanicauto.ro

Cursul dureaza 5 luni, pret 650lei in rate. Conditii minim 8 clase, varsta 17-59 ani. Practica in service auto. Cursurile se desfasoara in orasele Iasi, Pitesti, Craiova, Turnu Severin, Targu Jiu si Bucuresti.

 
www.iasiavocati.ro thumb

www.iasiavocati.ro

Cabinet de avocatura din Iasi specializat in divort, dreptul familiei , partaj, taxa auto, executare silita, recuperari creante, achizitii publice , CEDO

 
www.avocat-rte.ro thumb

www.avocat-rte.ro

Cabinet de Avocatura Radu Tiberiu Emil. Ne propunem dezvoltarea permanenta a metodelor si tehnicilor de realizare a serviciilor de asistenta juridica si reprezentare, concomitent cu imbunatatirea activitatilor conexe profesiei de avocat.

 
www.avocat-grosu.ro thumb

www.avocat-grosu.ro

Clienţii Cabinetului se bucură mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzând atât asistenţă şi reprezentare în instanţă, cât şi consultanţă juridică, create şi adaptate continuu pentru satisfacerea necesităţilor acestora.

 
www.mediatordefamilie.ro thumb

www.mediatordefamilie.ro

Birou mediere conflicte de familie legate de continuarea casatoriei, divort, partajul bunurilor comune, stabilirea cadrului de exercitare a indatoririlor parentale. Mediator custodie copil.

 
www.uneltepentrudezvoltare.ro thumb

www.uneltepentrudezvoltare.ro

Cursuri formare, perfectionare, calificare Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata pe care o visezi! www.uneltepentrudezvoltare.ro

 
lifeinsurancequote.com thumb

lifeinsurancequote.com

Description: If you are looking for life insurance quotes online, visit our Canadian life insurance website

 
© De toate pentru toti 2020. Toate drepturile rezervate.