Director Web

Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
R
e
c
l
a
m
a

Sanatate, frumusete

www.medifashion.ro thumb

www.medifashion.ro

Magazin online uniforme si accesorii medicali. Accesati acum pagina noastra web si beneficiati de o multitudine de oferte si promotii la efectuarea comenzilor online!

 
doctoriq.ro thumb

doctoriq.ro

Societatea Comerciala Logic Net SRL vine in intampinarea voastra cu o gama completa de produse, uniforme si accesorii, aparatura si instrumentare din domeniul medical, toate la preturi accesibile.

 
www.drpaulichim.ro thumb

www.drpaulichim.ro

Varicele sunt privite ca probleme estetice. Insa, acestea sunt afectiuni ce pot conduce la complicatii medicale iremediabile: cheaguri de sange sau ulcere la nivelul gambei sau invaliditate. Pentru a evita asemenea riscuri, doctorul Paul Ichim va asteapta

 
www.salteaescare.ro thumb

www.salteaescare.ro

Saltele pentru tratarea si prevenirea escarelor. Localizat pe Strada Dumitru Zosima, nr. 93.

 
www.sistemeortopedice.ro thumb

www.sistemeortopedice.ro

SistemeOrtopedice.Ro isi propune sa mareasca gradul de independenta a persoanelor cu handicap locomotor. Sediul nostru este in Bucuresti, Strada Dumitru Zosima nr. 93.

 
sistemeortopedice.ro thumb

sistemeortopedice.ro

SistemeOrtopedice.Ro isi propune sa mareasca gradul de independenta a persoanelor cu handicap locomotor. Sediul nostru este in Bucuresti, Strada Dumitru Zosima nr. 93.

 
echipamenteortopedice.ro thumb

echipamenteortopedice.ro

Cel mai bun raport calitate/pret de pe piata echipamentelor medicale destinate persoanelor cu handicap locomotor.

 
www.echipamenteortopedice.ro thumb

www.echipamenteortopedice.ro

Cel mai bun raport calitate/pret de pe piata echipamentelor ortopedice. Produse destinate persoanelor cu handicap locomotor.

 
www.sfatulmedicului.ro thumb

www.sfatulmedicului.ro

Cei ce sufera de afectiuni ale pielii, au parte de un prieten de incredere pe siteul sfatulmedicului.ro sfatulmedicului.ro

 
www.magazinulortopedic.ro thumb

www.magazinulortopedic.ro

Va invitam sa accesati site-ul MagazinulOrtopedic.ro, unde am facut o selectie a celor mai bune produse din punctul de vedere al raportului calitate-pret: scaune cu rotile, cadre de mers, saltele antiescare, rolatoare, toalete wc de camera.

 
© De toate pentru toti 2021. Toate drepturile rezervate.