Despre noi

De toate pentru toti -fondat 1990-

Revista de mica si mare publicitate DE TOATE PENTRU TOTI a fost infiintat in Sibiu, in iunie 1990, fiind printre primele publicatii specializate pe anunturi din Romania, aparute dupa dec. 89.

Am inceput cu 4 pagini, o data pe saptamana, cu un tiraj de 2000 de exemplare. Se distribuia numai in municipiul Sibiu, iar tiparul se facea la o tipografie de stat. De la doi oameni, masini de scris vechi, pe care culegeam anunturile, tipar inalt pe plumb, sediul fiind acasa la unul dintre noi, acum functionam intr-un spatiu impozant in centrul istoric al Sibiului (Casa Michael Brukenthal) si 15 persoane se ocupa de la relatiile cu clientii, pana la trimiterea revistei la tipografia proprie offset color.

In fiecare an, numarul de anunturi, numarul de pagini, tirajul au crescut. Acum, DE TOATE PENTRU TOTI apare de doua ori pe saptamana, color si alb negru, in 12 de pagini.

Din 2009 exista si editia online www.detoatepentrutoti.ro, pe care o perfectionam continuu.

Redactia De Toate Pentru Toti Redactia De Toate Pentru Toti Redactia De Toate Pentru Toti Redactia De Toate Pentru Toti Sediul 'De Toate Pentru Toti' din Sibiu