Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.detoatepentrutoti.ro

 

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 

    •    Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si S.C. Business Promotion S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.detoatepentrutoti.ro (“Website-ul”). Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii

    •    Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

    •    Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile S.C. Business Promotion S.R.L., precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

    •    Furnizor - Societatea BUSINESS PROMOTION S.R.L. cu sediul în Sibiu, str.Negoi, nr. 13, punct de lucru în Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 12, telefon 0747.29.60.65, înregistrată la Registul Comerţului sub nr. J32/1513/2007, cod fiscal RO 22385404, cont RO03 INGB 0000 9999 0493 8836, deschis la ING BANK Bucureşti centrală.

    •    Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. Business Promotion S.R.L prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui Produs.

    •    Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

    •    Pagina detoatepentrutoti - site-ul www.detoatepentrutoti.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.detoatepentrutoti.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

       Anunt platit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina detoatepentrutoti  doar prin plata unei taxe catre Furnizor.

    •    Anunt gratuit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina detoatepentrutoti fara perceperea niciunei taxe de catre Furnizor.

    •    Limita Anunturi Gratuite - Limita Anunturilor Gratuite se considera a fi atinsa in momentul in care Utilizatorul a publicat anunțul cu numărul 100. Cand numarul este depasit, anunturile se vor sterge automat.

    •    Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Website.

    •    Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

    •    S.C. Business Promotion S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: http://www.detoatepentrutoti.ro/termene/

    •    Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

3. Scopul urmarit

 

    •    Scopul acestor Termeni si Conditii este Acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.

    •    Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, S.C. Business Promotion S.R.L nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. Business Promotion S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

    •    Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. Business Promotion S.R.L si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Aspecte Generale

 

    •    Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:

        datele reale de contact ale Utilizatorului;

        descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului;

    

    •    Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

        •    Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

 

    •    Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

    •    Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.

    •    Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

    •    Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

    •    Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.

    •    Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

    •    Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.

    •    Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.

    •    Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

    •    Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.

    •    detoatepentrutoti va putea efectua teste si analize statistice in vederea optimizarii si eficientizarii politicilor practicate si in scopul imbunatatirii in mod obiectiv si nedescriminatoriu a activitatii detoatepentrutoti si a experientei utilizatorilor , fara ca detoatepentrutoti sa aiba obligatia de a informa utilizatorii cu privirea la efectuarea testelor sau la rezultatele acestora. Orice utilizator care nu doreste sa faca parte din grupul de utilizatori care in mod aleatoriu ajung sa participe in aceste teste sau orice alt utilizator care considera ca este dezavantajat de o astfel de initiativa, are dreptul sa solicite lamuriri privind statutul sau, urmand ca detoatepentrutoti sa depuna toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, atata timp cat solicitarea utilizatorului se dovedeste a fi una indreptatita.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

 

    •    Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

    •    Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

    •    Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

    •    Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

    •    In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

    •    Utlizatorilor le este interzisa creearea de conturi multiple pe Website in scopul evitarii limitelor de anunturi publicabile gratuit in anumite categorii. S.C. Business Promotion S.R.L. isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.

    •    In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, S.C. Business Promotion S.R.L.. va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, S.C. Business Promotion S.R.L. va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

7. Verificarea/Moderarea Anunturilor si a Conturilor

 

    •    Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

    •    Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.

    •    Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut.

    

    •    Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

    •    Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).

    •    Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

    •    Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:

        droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene

        tigari si produse pe baza de tutun

        servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare

        bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni

        bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana

        bunuri inexistente

        animale pe cale de disparitie

        sex platit

        oferte de locuri de munca care implica, sex platit

        oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet

        materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)

        lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma

        servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare

        produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante

        organe umane

        arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).

        arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

        jocuri de noroc, tranzactii virtuale

        servicii de deblocare iCloud

        anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.

    •    Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.

    •    Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).

    •    Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

    •    Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

    •    Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.

    •    Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de anunturi gratuit premise in anumite categorii), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

        fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;

        fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.

 

 

    •    In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

    •    Numarul maxim de anunturi care pot fi publicate gratuit in contul unui Utilizator al Website-ului este 100.

    •    In cazul in care un Anunt promovat sau sau platit deoarece depaseseste numarul de Anunturi gratuite permise in anumite categorii de pe Website este raportat ca fiind expirat, iar daca din verificarile echipei de moderare reiese faptul ca obiectul/serviciul din Anunt nu mai este valabil, acesta va fi dezactivat, iar suma platita de Utilizator pentru acest Anunt nu se va restitui in contul detoatepentrutoti.ro

    •    Nu este perceputa nicio taxa Utilizatorului pentru validarea contului sau, intregul serviciu fiind oferit gratuit de Furnizor.

    

8. Promovarea Anunturilor

 

    •    Orice Anunt publicat pe Website direct de catre Utilizator poate fi promovat conform pachetelor disponibile la adresa: http://www.detoatepentrutoti.ro/servicii/

    •    Promovarea in lista de anunturi consta in:

        evidentiere sa in lista, cu fundal de alta culoare fata de celelalte Anunturi;

        includerea Anuntului in galeria de Anunturi promovate. Datorita faptului ca numarul de anunturi promovate la un moment dat poate depasi numarul de pozitii disponibile, alocarea se va face pe baza unui algoritm care afiseaza anunturile aleatoriu la fiecare incarcare a paginii astfel incat fiecare anunt 9. Publicarea Anunturilor peste limita Anunturilor gratuite premise

9. Preturi. Modalitati de plata

 

    •    Preturile pentru Servicii sunt afisate pe Site inainte de momentul achizitiei lor.

    •    In cazul in care plata a fost efectuata, Anuntul va fi promovat sau afisat, in maxim  48 de ore de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.

    •    Plata se poate face prin trimiterea unui SMS cu suprataxa, sau prin card online. 

    •    Datele necesare efectuarii platii prin SMS vor fi furnizate Utilizatorului dupa completarea si salvarea formularului de creare a unui Anunt. SMS-urile care vor contine alte date decat cele specificate expres de catre Furnizor in vederea efectuarii platii nu vor duce la promovarea sau afisarea Anuntului (in cazul celor ce depasesc limita de Anunturi gratuite) deoarece nu pot fi prelucrate de catre Furnizor, astfel incat se va considera in mod automat ca Utilizatorul nu a achitat pretul publicarii Anuntului conform Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul nu va putea solicita Furnizorului rambursarea oricaror sume achitate prin SMS in cazul in care plata publicarii Anuntului nu a putut fi confirmata Furnizorului datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Furnizorului.

    •    Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Utilizatorul.

    •    Plata pentru serviciul de Promovare al Anuntului pe Website si pentru serviciul de Afisare Anunturi peste Limita Gratuita se realizeaza astfel:

        Daca metoda de plata selectata este online, prin card bancar: in RON, la cursul BNR afisat in pagina de plata a procesatorului de plati.

        Daca metoda de plata este prin SMS, prin cartela PrePay: plata se retine din creditul in EUR disponibil in contul cartelei.

        Daca metoda de plata este prin SMS, prin abonament telefonic: plata va fi afisata in RON pe urmatoarea factura de plata catre operatorul de telefonie mobila (Orange, Vodafone, Telekom), la cursul de schimb specificat de acesta.

10. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor