Director Web

Publicitate in site-ul De Toate Pentru Toti
R
e
c
l
a
m
a

Sanatate, frumusete

www.psihologconsult.ro thumb

www.psihologconsult.ro

Cabinet Psihologie in Galati si Bucuresti | Consiliere psihologica | Psihoterapie | Hipnoterapie | Psihosexologie | Hipnoza clinica

 
www.caminmillennium.ro thumb

www.caminmillennium.ro

Camin Millennium asigura ASISTENTA Medicala‚ 24/24h prin medic, asistente, infirmiere; RECUPERARE medicala si mentinerea conditiei fizice, Kinetoterapeut; CAZARE/MASA in camere cu 2-4 locuri, spatioase, luminoase, dotate cu mobilier nou, TV LCD, cablu tv.

 
www.animaetanimus.ro thumb

www.animaetanimus.ro

Cabinet de psihoterapie in Bucuresti. Servicii: terapie individuala; terapie de cuplu; consilierea copiilor, adolescentiilor si familiei; consiliere vocationala; dezvoltare personala.

 
www.dieta-rina.ro thumb

www.dieta-rina.ro

Dieta Rina este regimul anului 2015. Multe persoane au avut rezultate bune folosind aceasta dieta. Aceasta dieta poate fi catalogata si o dieta rapida din cauza ca in 90 de zile slabim 10 kg.

 
www.tratamentpentrucrestereaparului.ro thumb

www.tratamentpentrucrestereaparului.ro

Un tratament pentru cresterea parului urmat cu strictete ajuta la viteza de crestere a parului, amelioreaza caderea parului si impiedica despicarea firelor de par.

 
www.dentistfaradurere.ro thumb

www.dentistfaradurere.ro

Cabinet stomatologic localizat in Sectorul 4 si Cotroceni. Oferta speciala la coroana metalo-ceramica si coroana zirconiu. Coroana zirconiu la cele mai mici preturi. Preturi promotionale la dinti zirconiu

 
www.uleipentrupar.ro thumb

www.uleipentrupar.ro

Cand alegem un ulei pentru par trebuie sa avem in vedere care uleiuri ne sunt recomandate in functie de tipul si caracteristicele parului.

 
www.cremaprotectiesolara.ro thumb

www.cremaprotectiesolara.ro

Cand alegem o crema pentru protectie solara trebuie sa avem in vedere FPS, Factorul de Protectie Solara. In functie de tipul de piele se recomanda o crema cu un anumit FPS.

 
www.caminulneuropsihocenter.ro thumb

www.caminulneuropsihocenter.ro

Caminul pentru batrani NeuroPsiho Center este un proiect realizat din suflet. Centrul este administrat de o echipa de profesionisti, coordonata de un medic psihiatru cu o vasta experienta in ingrijirea persoanelor varstnice.

 
ceaiuri.eu thumb

ceaiuri.eu

Ceaiul verde are efecte antibacteriene puternice. O afirma un grup de cercetatori egipteni de la Facultatea de Farmacie a Universitatii din Alexandria, care a prezentat rezultatele studiilor lor la Congresul Societatii de Microbiologie Generala din Edinbu

 
© De toate pentru toti 2021. Toate drepturile rezervate.